Cosul meu:
Nu aveti produse in cos.
Detalii   |   Comanda
Home Titluri Noutati Despre noi Contact
 

0. REDUCERI INTRE 70% SI 85%


Promotie carti la 3 lei!!!! Un numar mare de titluri, din toate colectiile, vor beneficia de reduceri intre 70% si 85%!!! Pentru acestea, indiferent de valoarea comenzii, cheltuielile de transport vor fi suportate de dumneavoastra. Va rugam ca pe formularul de comanda sa lasati numarul de telefon si/sau adresa de mail, pentru a putea fi contactati inainte de livrarea coletelor. Va vom solicita confirmarea acestor cheltuieli de transport. va asteptam cu drag, Echipa Alcris

ALte stiri

CONSIMTAMAT PENTRU PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Prin completarea formularului de comanda va dati consimtamantul pentru colectarea si procesarea datelor personale(adresa,telefon, adresa mail) conform... :: continuare ::
0. PACHETUL VERII
Va uram ca vara aceasta sa va transforme viata intr-un vis in care sa simtiti cu adevarat cum e sa fii fericit si implinit! In acest sens, E... :: continuare ::
1. HRISTOS A INVIAT!
Hristos a inviat! Sa fiti binecuvantati cu bogatie sufleteasca, cu iubire si cu speranta. Clopotele Invierii sa vesteasca o primavara frumoasa, incar... :: continuare ::
0. PACHETUL DE MARTISOR
Primavara este anotimpul renasterii, al īnvierii la viata.Va dorim sa aveti parte de o primavara minunata, plina de dragoste si realizari! Editur... :: continuare ::
0. PACHETUL DE CRACIUN
La ceas de sarbatoare cand anul are tamplele ninse, iar colindele ne incalzesc sufletul cu bucuria Craciunului, va dorim sanatate, pace si prosperita... :: continuare ::
0. OFERTA SPECIALA
Pentru comenzi de minim 10 carti la pretul de 7 lei aveti cheltuielile de transport prin Posta Romana incluse. Va asteptam!... :: continuare ::
0. NOUTATI EL SI EA si ROMANTIC
Incepand cu numarul 1000, cartile din colectiile EL SI EA si ROMANTIC le gasiti la inceputul listei.(imediat dupa oferte, inainte de primele aparitii)... :: continuare ::
0. CHELTUIELI DE TRANSPORT - nota informativa
Incepand cu data de 01.05.2016 societatea isi asuma plata cheltuielilor de transport numai pentru titlurile ce nu sunt supuse niciunei promotii(pret i... :: continuare ::
0. CARTI REDUSE LA 5,6 si 8 LEI!!!!
Incepand cu data de 08.01.2016 reducem cartile de 10 si 12 lei la 5,6 si 8 lei!!!! Va asteptam!... :: continuare ::
TERMENE DE LIVRARE A COLETELOR PRIN POSTA
Va anuntam ca firma noastra expediaza prin posta coletele o data pe saptamana, respectiv in fiecare JOI din saptamana. De aceea va informam ca toate c... :: continuare ::
 

Noutati

22.6.2018 CONSIMTAMAT PENTRU PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL5.6.2018 0. PACHETUL VERII4.4.2018 1. HRISTOS A INVIAT!Mai mult
Home Titluri Noutati Despre noi Contact
©2018 ALCRIS.RO. Toate drepturile rezervate
mxhost