Cosul meu:
Nu aveti produse in cos.
Detalii   |   Comanda
Home Titluri Noutati Despre noi Contact
 

0. SARBATORI FERICITE!


„Din lumina sarbatoririi nasterii Domnului si din speranta ce însoteste Noul An, gânduri bune si urari de sanatate, împliniri si bucurii tuturor!” cu drag, EDITURA ALCRIS

ALte stiri

0. PACHETUL DE CRACIUN
La ceas de sarbatoare cand anul are tamplele ninse, iar colindele ne incalzesc sufletul cu bucuria Craciunului, va dorim sanatate, pace si prosperitat... :: continuare ::
0. PACHETUL NOUTATI DE TOAMNA
A venit anotimpul melancoliei: toamna. Natura isi schimba hainele verzi cu cele ruginii, iar lumea toata devine un tablou pictat in rosu, galben, aur... :: continuare ::
CONSIMTAMAT PENTRU PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Prin completarea formularului de comanda va dati consimtamantul pentru colectarea si procesarea datelor personale(adresa,telefon, adresa mail) conform... :: continuare ::
0. PACHETUL VERII
Va uram ca vara aceasta sa va transforme viata intr-un vis in care sa simtiti cu adevarat cum e sa fii fericit si implinit! In acest sens, E... :: continuare ::
0. PACHETUL DE MARTISOR
Primavara este anotimpul renasterii, al învierii la viata.Va dorim sa aveti parte de o primavara minunata, plina de dragoste si realizari! Editur... :: continuare ::
0. CHELTUIELI DE TRANSPORT - nota informativa
Incepand cu data de 01.05.2016 societatea isi asuma plata cheltuielilor de transport numai pentru titlurile ce nu sunt supuse niciunei promotii(pret i... :: continuare ::
TERMENE DE LIVRARE A COLETELOR PRIN POSTA
Va anuntam ca firma noastra expediaza prin posta coletele o data pe saptamana, respectiv in fiecare JOI din saptamana. De aceea va informam ca toate c... :: continuare ::
 

Noutati

18.12.2018 0. SARBATORI FERICITE!22.11.2018 0. PACHETUL DE CRACIUN5.9.2018 0. PACHETUL NOUTATI DE TOAMNAMai mult
Home Titluri Noutati Despre noi Contact
©2018 ALCRIS.RO. Toate drepturile rezervate
mxhost